Reviews of our Driving School

5/5

MafianzeZizkova

Ales Jansky, opet super motorkar, udelal jsem s nim Acko, uplne bez problemu, maji pobocku i v Roztokach a treningovou plochu, kousek za Prahou, pristup je vice nez super, Ales poradi a nauci, proste na velkou masinu neznam lepsiho ucitele.

Google, 15.3.2019

5/5

Tereza Jirásková

Autoškolu jsem vybírala dlouho a podle recenzí, protože jakožto mírně hysterická osoba jsem se chtěla vyhnout nervním instruktorům. Vybrala jsem dobře, instruktor Lukáš musí mít asi svatozář (a pár šedivých vlasů), vše mi trpělivě vysvětloval dokola a odpovídal na všechny mé blbé otázky. Super je, že si člověk může naplánovat jízdy tak, aby to vyhovovalo jeho časovým potřebám. Chválím i zdravotnickou přípravu. Na poslední jízdu si mě vzal na paškál sám pan majitel osobně a musím říct, že mě na zkoušku připravil asi nejlépe, jak to šlo, 10/10 výuková metoda. :-D Za mě rozhodně můžu doporučit všem zájemcům o ŘP, kteří se ale skutečně v první řadě chtějí naučit řídit a ne jen "dostat řidičák." Líbí se mi

Google, 14.3.2019

5/5

Radúz Willy

Co mohu dodat více, když čtu jen samá kladná hodnocení. Autoškola Dejvice je zkrátka a bez nadsázky "The Best Of" a já bych nešel jinam. Vřelý přístup člověk nemá problém zeptat se o radu. Pan Kořínek spucuje řidiče/žáka, když je třeba hned na místě... stačí si pamatovat a je zaděláno na úspěch 100%. Děkuji Vám.

Google, 14.3.2019

5/5

Filip Zíka

Naprostá spokojenost, někomu může přijít cena dražší ale nešel bych jinam. Nemohu říct nic špatného.

Google, 1.3.2019

5/5

Kateřina Prošková

Skvělá autoškola a velmi milý personál. Doporučuju

Google, 28.2.2019

5/5

Destydy

Autoškolu Dejvice můžu vřele doporučit. Všichni zaměstnanci jsou velmi přijemní a milí. A hlavně musím doporučit instruktora Aleše, který mě skvěle připravil na zkoušky a naučil mě spostu tipů, které mi velmi pomohli při řízení auta.

Google, 20.2.2019

5/5

Zuzana K

Rozhodla jsem si udělat řidičák a sháněla autoškolu. Žokej Radek mi doporučil Autoškolu Dejvice. Šla jsem tam s rozpaky. Nejsem už nejmladší. Ale jaké bylo překvapení: báječné prostředí, rodinná atmosféra, individuální přístup. Teorie luxusně vysvětlena a možno přijít na ní vícekrát. Jízdy v pohodě.. můj učitel - šéf autoškoly Luděk Kořínek mne odhalil a doporučil mi automat. A nebylo co řešit. Jemu a jeho paní velice děkuji za super přístup a jednání a velkou podporu při závěrečných zkouškách.

Google, 20.2.2019

5/5

Max Frank

Velmi příjemný a profesionální přístup. Byl jsem připraven opravdu na to co po mně bylo žádáno u zkoušky. S plánováním jízd nebyl žádný problém stejně jako s lekcemi křižovatek a dopravních značek. Velké plus je také dobré zázemí a nový vozový park. Žádné staré fábie:) (nic proti fábiim)

Google, 18.1.2019

5/5

Nadya Galustyan

Pred touto autoskolou jsem zkousela i jinou a musim rict, ze srovnat se to neda. Autoskola Dejvice je v kazdem smyslu super! Jizdy s Alesem probihaly hladce, vse dokazal krasne naucit, i vice se venuje tomu s cim si jisti nejste. Urcite po nich jste za volantem sebevedomi a nebojite se, je velmi klidny a prijemny instruktor. Teorie a jizda s Ludkem je velmi prinosna, dopocuju davat pozor!! Ve vsem mi vyhoveli a za dva mesice uz to mam za sebou! :) moc jim dekuju a doporucuju!

Facebook, 30.11.2018

5/5

Martin Imríšek

Autoškolu (pro skupinu A) jsem vybral na základě dobrých recenzí a můžu je potvrdit. Vstřícný přístup, výborná komunikace a efektivní výuka. Myslím, že je zde také díky kvalitní výuce nižší riziko, že si bude muset student hodiny dokupovat.

Google, 25.11.2018

5/5

bubo CZ

Pár let nazpět jsem si zde rozšiřovala A a nemám, co bych vytkla. Teď bych potřebovala rozšířit B a určitě zvolím stejnou autoškolu.

Google, 21.11.2018

5/5

ejsi Djfjfk

(Přeloženo pomocí Google) My, "asiati", jsme se shodli ze autoškoly kazdemu jednohlasně doporučuji :-) -Alex (Původní text) My, "asiati", sme sa zhodli ze autoskolu kazdemu jednohlasne odporucame :-) -Alex

Google, 21.11.2018

5/5

Aleš Kloubek

Autoškolu mohu maximálně doporučit. Již jsem zde absolvoval 4 kurzy (A1, A2, A, B) a mohu říci, že mě tak bavili, že bych klidně všechny 4 dělal znova. A1 a A2 jsem dělal se Zdendou, A a B s Alešem a troufnu si říci, že lepší instruktory v ČR najít nelze. Oba se snaží dokonale jezdce připravit do provozu a jejich nervy jsou opravdu ze železa. Během jízd je opravdu super atmosféra a dvouhodinovka mi vždy přišla jako 10 minutek. Tudíž kdo se chce doopravdy naučit dobře jezdit ať už v autě nebo na motorce, užít si během jízd zábavu, ale zároveň se přiučit spoustu novým věcem a hlavně kdo nechce aby na něj instruktoři řvali kvůli každé volovině, tak ať navštíví tuto autoškolu. Celý tým autoškoly (instruktoři a pan a paní Kořínkovi) si zaslouží opravdu více než 100% hodnocení. Vyzkoušejte autoškolu sami a uvidíte :)

Google, 20.11.2018

5/5

Romana Pulcová

Dobrý den, dělala jsem zde ŘP před 18 lety. Pořídila si koníčka a rozhodla se rozšířit ŘP o skupinu B+E. I po 18 letech jsem si připadala, jak kdyby to bylo včera. Skvělý přistup, fajn lidé a hlavně řidičské návyky, které se nezapominají. Moc Vám děkuji😚🚗🚘🚐🚛

Facebook, 15.11.2018

5/5

Samuel Markov

Maximálně doporučuji, super přítup, poradí a jezdit opravdu naučí. Termíny jízd skoro kdykoliv, super příprava na zkoušky.

Google, 15.11.2018

5/5

Jana Hrubá

Děkuji za skvělou a profesionální přípravu na zkoušky. Skoro je mi líto, že jsem vše udělala napoprvé 😊...

Facebook, 23.10.2018

5/5

Štěpán Matýs

Ideální autoškola - naprosto hladký průběh celéhu kurzu a příkladná domluva. Na zkoušky i do reálného provozu mne instruktor Aleš připravil více než dobře a díky jeho radám a předaným zkušenostem se na motocyklu i přes velký respekt cítím velmi dobře. Všem doporučuji tuto autoškolu!

Google, 14.10.2018

5/5

Igor Holub

Excelentní přístup a pružné plánování jak výcviku tak i závěrečné zkoušky. Instruktor Aleš předvedl skvělý lektorský přístup zejména v oblastech, které úplně nešly :-) a s jeho klidným přístupem se vše rychle zdařilo. Jednoznačně doporučuji lektora i autoškolu.

Google, 13.10.2018

5/5

Maty Mažári

Kurz A na motorku s Alešem určitě doporučuju (vstřícný přístup, profesionální vedení i výuka, podpora u zkoušek, osobní rady s výběrem motorky po ukončení autoškoly). Zpětně bych možná radši začal trénovat cvičák dřív, ale po bitvě je každý generál. :) Díky moc, nečekal jsem, že si autoškolu tak užiju.

Google, 13.9.2018

5/5

Tereza Kittlerová

Díky za skvělou péči o mou osobu :) rozšiřovala jsem o skupinu A, a přiznávám... trochu jsem se klepala (nejsem už mladá a nesmrtelná). Ale instruktor Aleš mne pohodovým způsobem dovedl až na konec cesty. Pokud jste trochu nejistí jako já, doporučuji rozšířený kurz a věřte Alešovi - když o něčem řekne, že je to dobré, tak je to dobré. Když o něčem řekl, že je ještě potřeba potrénovat, nejpozději s odstupem jedné hodiny jsem mu musela dát za pravdu. Pan majitel super vysvětluje křižovatky - i jako aktivní řidič na B jsem to ocenila (aneb odchoďte si teorii :) Ještě jednou děkuju za péči a přístup, Tereza

Facebook, 13.9.2018

5/5

Ondřej Bohuš Hrabal

Autoškolu Dejvice jsem si vybral na základě velmi pozitivních recenzí a doporučení na internetu. Stoprocentně byly pravdivé. Pohodová rodinná atmosféra, přičemž maximálně profesionální přístup. Vždy vyšli vstříc s jakýmikoli požadavky, informacemi, změnami. Rozšiřoval jsem o skupinu A pod vedením instruktora Aleše, kterému chci tímto poděkovat za skvělou přípravu a trpělivost. Zkouška díky jeho důkladnému tréninku proběhla bez větších komplikací. Ondra

Facebook, 13.9.2018

5/5

Štěpán Burda

Dělal jsem si papíry na velkou motorku s Alešem. Naprosto perfektní přístup. Skvělý team lidí. Rozhodně doporučuji každému, kdo si chce udělat řidičák.

Facebook, 13.9.2018

5/5

Jakub Poukar

Autoškolu Dejvice mohu jen doporučit. Skvělá volba. Nejen snaha vyjít vstříc v termínech, ale dokonalý přístup a touha naučit lidi opravdu kvalitně zvládat jízdu za každé okolnosti. Konkrétně jsem dostal Aleše, od který mi předal spousty dobrých rad k dalšímu samostatnému ježdění. Není jediná věc, kterou bych vytkl. Zkoušky díky zkušenostem z jízd dopadly bezproblémově. Velmi děkuji a silně doporučuji každému, kdo se chce naučit dobře jezdit a orientovat v provozu.

Facebook, 4.9.2018

5/5

Petr Pospíšil

Velice ochotní učitelé, nekřičí, ale snaží se vám vše vysvětlit a opravdu naučit. Rodinná atmosféra po celou dobu výuky. Perfektně zvládnutá organizace při zkoušce.

Facebook, 8.8.2018

5/5

Marc Safari

Skvělý profesionální a proklientský přístup. Hezké čisté auta .. Super instruktor. Zkoušky jsem zvládl napoprvé. Doporučuji !

Google, 31.7.2018

5/5

Ellen Withers

Bezvadná autoškola s velice přátelským přístupem. Autoškolu jsem absolvovala celkem 2x, jednou v Praze a jednou v zahraničí a nikdy jsem ji nedokončila z důvodů špatné komunikace a celkovému přístupu. Když jsem tedy nastoupila sem, už jsem téměř nevěřila, že ji konečně dodělám, ale pan Kořínek je opravdu dobrý učitel a na zkoušky mě připravil skvěle. Jsem jim opravdu vděčná, že mi pomohli překonat strach i nervozitu ze zkoušky, je vidět, že jim na úspěchu jejich žáků opravdu záleží. Vřele doporučuji komukoliv kdo si chce dělat řidičák.

Google, 30.6.2018

5/5

Jaromír Tichý

Autoškolu Dejvice mi doporučil kamarád, který zde před léty absolvoval skupinu A. Nelituji jeho doporučení. Jedná se o autoškolu s rodinnou atmosférou. Kurz, jízdy probíhaly částečně v Dejvicích, v Roztokách a po okolních vesnicích. Instruktor Aleš mi byl dobrým a trpělivým rádcem a dostatečně mě připravil. Díky tomu jsem ve středu zvládl závěrečné zkoušky napoprvé.

Facebook, 22.6.2018

5/5

Petr Vodňanský

Rozšiřoval jsem si řidičák po 18 letech na A. Měl jsem z toho ze začátku respekt, ale mohu doporučit jak autoškolu, tak instruktora Aleše.

Facebook, 14.6.2018

5/5

Gesa-Maret Neitzert

Doporucuju! Profesionalni pristup, vi co delaji a delaji to dobre!

Facebook, 4.6.2018

5/5

Da Cz

Profi a přátelská. Naprosto skvělý přístup. Díky!

Facebook, 4.6.2018

5/5

Ivona Kolínská

(Přeloženo pomocí Google) Velmi příjemné zážitky! Jsem velmi vděčný za takovou přátelskou atmosféru, profesionální vedení a trpělivost. Získala jsem licenci na první pokus a ještě důležitější je, že se cítím připravena začít řídit sám. Autoskola Dejvice je určitě skvělou volbou! (Původní text) A very pleasant experience! I am very grateful for such a friendly atmosphere, professional guidance and patience. I got my licence on a first attemt and more importantly I feel ready to start driving on my own. Autoskola Dejvice is definitely a great choice!

Google, 31.5.2018

5/5

Lucie Sedláčková

Jedině doporučuji! Už dlouho jsem se nesetkala s profesionálním přístupem a navíc přátelským týmem, který Vám vždy vyšel vstříc. Za celou dobu jsem se nebala ani se nestresovala s řízením, ba naopak jsem se vždycky do autoškoly těšila. Důležité je, pokud dostanete řidičský průkaz - nemusíte se bát řídit! Moc děkuji za velmi skvele chování a pozitivní přístup. Tak by to mělo vypadat. Sedlackova Lucie 1

Google, 31.5.2018

5/5

Jan Potužník

Autoskolu na motorku jsem zacal delat pozdeji nez kamarad u jine autoskoly, ale papiry jsem dodelal driv nez on. Doporucuji :-)

Facebook, 30.5.2018

5/5

Kristýna Davidová

V péči této autoškoly jsem absolvovala kurz k získání řo sk. A - motocykl, a včera i úspěšně závěrečnou zkoušku. Autoškolu mohu rozhodně doporučit, přátelský a profi přístup všech zaměstnanců, flexibilní a efektivní plánování jízd, s trpělivým instruktorem se skutečně učíte jezdit, nejen připravujete na zkoušku, na kterou mimochodem nečekáte věčnost. Výuka probíhá na motocyklu vhodném i pro drobnější ženy. Jednoduše kvalitní autoškola s lidským přístupem, kterou vřele doporučuji. Všem do autoškoly posílám velké díky! :-)

Facebook, 25.5.2018

5/5

Jiří Jirák

Perfektní přístup, profesionálové .

Facebook, 25.5.2018

5/5

Magdaléna Tichá

Autoškolu jsem vybírala opravdu dlouho a pečlivě. Šlo mi především o slušný přístup instruktorů, neboť právě s tím měla spousta mých známých negativní zkušenosti. Nakonec jsem na doporučení kamarádky zvolila Autoškolu Dejvice a jsem rozhodně spokojená. Všichni jsou moc milí a na všem se dá domluvit. Konkrétně Aleš je trpělivý, přátelský, všechno skvěle a od základů vysvětlí a jízdy s ním jsou zábava (předpokládám, že u ostatních instruktorů tomu nebude jinak). Ani hodiny teorie nejsou žádné suchopárné přednášky a výklad je srozumitelný. Autoškola je flexibilní - i přes mé omezené časové možnosti se našlo řešení. Rozhodně doporučuji. :)

Facebook, 19.4.2018

5/5

Marek Hustoles

Tak dnes jsem od té doby, co mám papíry po čtvrté řídil a můžu říct, že se provozu nebojím ani po Praze. Myslím si, že jsem udělal dobře, že jsem si řidičák dělal nakonec tady v Dejvicích. Nedokážu si představit, že by mě někdo mohl připravit lépe. Co se týká instruktorů, jsou super a velice ochotní. A pokud máte obavy, co vás bude v autoškole čekat, tak tady je mít nemusíte. :) A ještě chci poděkovat Alešovi i Luďkovi, že si se mnou dali tolik práce. Díky 1

Google, 31.3.2018

5/5

René Zezula

Autoškolu Dejvice mi odporučala snoubenka. Od prvého vstupu do autoškoly bol tam kolektiv pozitivně naladěný až do posledního střetnutí. Kdy jsem si došel po papiere o zrobeni řidičaku. Majitel bol skvělý na teoriach vysvětlil to jednoducho a zřetelně aby člověk všetkemu chápal. Takže chvalim jeho skvělý přístup k žákům. Jízdy sem mal s panem Alešem a jeho přístup bol skvělý najprv mi riadne vysvětlil jako funguje auto (motor, převodovka a pod...) a to mi na začiatku velmi pomohlo. A potom som sa těšil na každou jednu jizdu s nim. Ale věřím ze každý jeden učitel ma taky skvělý pristup. Paní na pobočce v Dejvicích ma vždy přivítala úsměvem a bola vždy ochotna člověku poradiť zo všetkym čo som potřeboval. Tak že ještě raz Ďakujem celému kolektivu který tam bol, som štastny že mi snoubenka poradila právě tuto skvělu autoškolu. Bolo to rychle a jednoduché s takymi skvelimi lidmi. Mužem odporučat všetkym který se rozhodují ktoru autoškolu si vybrat tak tato je nejlepší. I já se minimálně ještě jednou vrátím si spravit řidičak na motorku.

Facebook, 20.3.2018

5/5

Kuba Sobotka

Skvěly profesionální přístup a k tomu příjemná přátelské atmosféra. Jízdy přesně podle mých časových možností. Díky všem, předně Honzovi, který mě vedl v mých začátcích řízení tak i panu Kořínkovi. Jen a jen doporučuji.

Facebook, 3.3.2018

5/5

Missy Sandy

Za me maximalni spokojenost: individualni, profesionalni a pratelsky pristup. Rozhodne doporucuji. :-)

Facebook, 15.2.2018

5/5

Daniel Vávra

Bylo to super!! Super přístup a skvělá komunikace mezi autoškolou a žákem :)

Facebook, 21.1.2018

5/5

Matouš Celba

Nemohu nic jiného než chválit přístup všech zaměstnanců Autoškoly Dejvice. Jízdy proběhly v přátelském duchu a díky individuálnímu přístupu jsem je měl po 2 měsících za sebou a na zkoušku jsem nemusel čekat dlouhé týdny také hlavně díky správné zorganizovanosti. Pan Kořínek je velkou podporou při závěrečné jízdě a díky němu není pak člověk tak ve stresu. Doporučuji všem co hledají kvalitní autoškolu.

Facebook, 17.12.2017

5/5

Pavlína Srbová

Autoškolu Dejvice můžu rozhodně doporučit :). Já osobně jsem jezdila s paní Evou, která je naprosto úžasná, ale všichni instuktoři vypadají velmi příjemně a sympaticky. Velké díky patří panu Kořínkovi, který při závěrečné zkoušce opravdu psychicky podrží. Pokud tedy chcete získat potřebné teoretické znalosti a hlavně se naučit pořádně a bezpečně řídit, tak zvolte tuto autoškolu :).

Facebook, 10.11.2017

5/5

Aleš Kloubek

Zkušenosti s touto autoškolou již nějaké mám. V 15 letech jsem zde začal s motorkami, které jsem si rozšiřoval a nyní jsem se dokopal i k autu. Přístup instruktorů je vynikající. Osobně mám zkušenost se Zdendou a Alešem a patří jim velké díky za jejich práci. Ke zkouškám mě připravili naprosto perfektně, proto jsem nikdy nemusel díky jejich píli opakovat. Předali mi mnoho užitečných rad a připravili k bezpečné jízdě v provozu. Při závěrečných zkouškách Vás především velmi psychicky podrží pan Kořínek, se kterým si i závěrečnou zkoušku velmi užijete. Autoškolu vřele doporučuji :-)

Facebook, 10.11.2017

5/5

Hana Volráborá

Oceňuji individuální přístup k žákům a rychlé sjednání následných zkoušek, které navazují hned po výcviku. Instruktoři i majitel autoškoly se snaží žáky skutečně naučit řídit a vybavit je do provozu tak, aby jezdili maximálně bezpečně a jistě. Jízd v Praze jsem se bála, ale hned druhou hodinu jsem jela zpátky do Dejvic! Postupně jsme projeli Holešovice, Dejvice, centrum, Roztoky. Děkuji Alešovi za trpělivý přístup a vysvětlení všeho okolo fungování spojky, motoru, řazení, rozjezdů do kopce, řízení v hustém provozu a mnoho dalšího.

Facebook, 9.11.2017

5/5

Radovan Vacek

Skvělí lidé, pohodový (a pohotový) přístup. A hlavně, naučí - a to je to nejdůležitejší! Možná jsem měl jen štěstí... ale musím říct, že zkouškovou jízdu (velká moto) jsem si doslova užil :)

Facebook, 31.10.2017

5/5

Georgi Georgiev

Zdravím všechny! Nedávno jsem udělal zkoušky na poprvé a jsem velice spokojen. Musím alespoň ještě jedenkrát poděkovat všem z Autoškoly! Jejich přístup byl profesionální a přátelský. Pokud se chcete naučit jezdit dobře a bezchybně, tak Autoškola Dejvice je ta pravá.

Facebook, 31.10.2017

5/5

Aleš Pug

Kvůli práci jsem potřeboval rychle RP, tudíž expres verze byla nutnost. Přistup všech pracovníků byl přátelský a s plánováním jízd dle mých možností nebyl problém. Autoškola navíc disponuje třemi stejnými vozy, takže ať jedete s jakýmkoliv učitelem, máte vždy stejný typ vozu. Navíc stejným autem jedete i zkoušky, což je velmi důležité pro zmírnění stresu a dodání sebejistoty. Díky tomu všemu jsem zvládl zkoušky na první pokus :).

Facebook, 12.10.2017

5/5

Ondřej Kaftan

Osobně mám zkušenost s výcvikem ŘP sk. A. Kromě profesionálního a maximálně empatického přístupu k žákovi bych zdůraznil hlavně to, že sice trénujete jízdy v Praze (se vším provozem a náročností), ale zkušební jízdy probíhají v oblasti Praha Západ, takže Roztoky a okolní vesničky a městečka. Nervy z toho, že Vás vytrémované vyhodí komisař na druhé křižovatce v přecpané a nervózní Praze, tak můžete rovnou vytěsnit z hlavy

Facebook, 27.9.2017

5/5

Matúš Matúš

a som veľmi spokojný:) Praha 6 je niekedy riadna divočina ale o to viac sa naučíte lepšie jazdiť. Tiež pracujem, do toho škola... strašne málo času a bez problémov sa dá všetko stihnút:) Na cenu sa vykašlite že je to tu trocha drahšie, vodičák robíte raz za život prečo na tom šetrit? Neriešte peniaze... ked ide o vzdelanie do Vás.. takže za mňa *****. Inak Ps všetkým čo budú si dávat žiadost o vodičák : cudzinci: občiansky + prechodný pobyt nestačí. Odo mňa chceli vypis z Open card, pracovnú zmluvu, alebo či si platím paušál český, nájomnú zmluvu a pod.. jednoducho viac dokladov o tom že tu bývate a fungujete.

Facebook, 15.9.2017

5/5

Polina Sirotina

Skvělá autoškola, rozhodně doporučuji. Pokud je místo, kde se máte naučit řídit, tak je to bez pochyb tady.

Google, 10.9.2017

5/5

Sára Šimková

Na Autoškolu Dejvice jsem přišla přes doporučení a jsem za to opravdu vděčná. Ocenila jsem profesionální a hlavně přátelský přístup od všech, kdo jsou Autoškoly Dejvice součástí. Nikdy nebyl problém se domluvit na jednotlivých jízdách, případně změnit čas. Velké díky patří Alešovi, který mě výborně připravil na závěrečné zkoušky a jízdy s ním byly i zábavné. Dále musím určitě poděkovat panu Kořínkovi za podporu u závěrečných zkoušek. Upřímně jsem nevěřila, že zkoušky ve stresu zvládnu na první pokus, ale stalo se tak, a to jen díky Autoškole Dejvice. Nemůžu nic jiného než doporučit všem, kdo se opravdu chtějí naučit řídit, složit úspěšně zkoušky i mít zábavnou a příjemnou zkušenost.

Facebook, 31.8.2017

5/5

Karolína Frimlová

Vzhledem k tomu, že jsem z malého města, tak jsem se autoškoly v Praze moc bála. Jsem obecně strašpytlík a stresař a měla jsem velké obavy. To ale všechno opadlo při setkání s panem Kořínkem, který mě na první jízdě uklidnil. Vzhledem k mým špatným časovým možnostem jsem nedostala učitele přiděleného, jako to obvykle bývá, ale střídal se mi pan Kořínek, Honza a Aleš. Všichni tři jsou velmi příjemní a snaží se vám vyjít vstříc. Ježdění s nimi bylo naprosto super a na jízdy jsem se vždy těšila. Jízdy se plánují dvakrát do týdne, takže máte za dva měsíce hotovo. Chtěla bych všem moc poděkovat. Panu Kořínkovi za trpělivost a psychickou podporu, která se obzvláště u závěrečné zkoušky hodila. Honzovi za skvělé jízdy, předání zkušeností a trpělivost a Alešovi rovněž.

Facebook, 15.8.2017

5/5

Ondřej Kazda

Maximální spokojenost s profesionálním přístupem jak autoškoly, tak zejména instruktora Aleše. Žákům se maximálně věnuje, skvěle dokáže vysvětlit i techniku jízdy o ovládání motorky. Mohu vřele doporučit !

Facebook, 21.7.2017

5/5

Jan Oppolzer

Šel jsem do Autoškoly Dejvice na doporučení, když jsem sháněl autoškolu, kde bych si udělal řidičský průkaz skupiny A, a bylo to jednoznačně správné rozhodnutí. Příprava na obávanou jízdu zručnosti na cvičišti mezi kužely se díky profesionálnímu a trpělivému přístupu instruktora Aleše Janského stala zábavou a u závěrečných zkoušek vcelku bezproblémovou záležitostí.

Facebook, 20.7.2017

5/5

Denis Plíhal

Zdravím, dnes čerstvě po zkouškách na neomezenou motorku (úspěšných) a to samozřejmě díky profesionálnímu přístupu Aleše, ale i Zdendy za podporu při závěrečkách a vlastně celé autoškoly za hladký průběh přípravou.. Mohu vřele doporučit z jakékoliv stránky od lidského chování, přes vozový park, tak přizpůsobivosti s časem při jízdách a nakonec přípravě na závěrečky. Moc díky :-)

Facebook, 20.7.2017

5/5

Zuzana Durrhammerová

Doporučuji, dobrý přístup, mnoho znalostí a zkušeností a super lidi. Pokud se chcete doopravdy něco naučit, tak tato autoškola je ta pravá.

Facebook, 4.7.2017

5/5

Břetislav Benda

Autoškola Dejvice patří k tomu nejlepšímu, co lze v Praze najít. Dělal jsem zde papíry na auto v roce 2002 a letos na motorku a byl jsem vždy velice spokojen. Pracuje zde profesionální a velmi přátelský kolektiv v čele s vždy usměvavým panem majitelem. Obrovským benefitem je, že výcvik probíhá velmi svižně. Na termíny se nečeká a pokud je potřeba z vaší strany nějaký zrušit, tak instruktor hned navrhne náhradní termín. Než se nadějete, tak jdete na zkoušky.

Facebook, 22.6.2017

5/5

Kristýna Dvořáková

Autoškolu jsem zvolila podle recenzí na internetu a určitě toho nelituji. Profesionální a zároveň lidské a přívětivé jednání. Jízdy jsem absolvovala s instruktorem Alešem, kterého mohu každému doporučit. Pokud si v budoucnu budu rozšiřovat řidičák, tak jedině v autoškole Dejvice. :-)

Facebook, 22.6.2017

5/5

Hana Roškotová

Tuto autoškolu jsem si původně vybrala kvůli tomu že byla blízko. Ze začátku jsem byla vyjukaná ale postupem času mě začalo řízení bavit, a to asi jenom kvůli přístupu instruktorů a hlavně Aleše, každou jízdu jsem se učila novým věcem a často jsem se i dost pobavila. Musím říct že tato autoškola mi toho dala mnohem víc než jen nějaké znalosti o provozu a o řízení auta. Za splnění řidičáku musím poděkovat hlavně Alešovi, Luďkovi Kořínkovi a celkově celé Autoškole Dejvice! Děkuji moc za příjemně strávené chvíle! :)

Facebook, 7.5.2017

5/5

Olena Havrylyshyn Žumárová

Zdravim,take jsem byla s Autoskolou Dejvice velmi spokojena. Fajn kolektiv, profesionalni a pratelsky pristup. P.S. Velke diky instruktoru Alesovi,ktery ma mnohalete zkusenosti s individualnim pristupem a bez neho by ve vyloze autoskoly nejezdily vlacky ;) O.

Facebook, 26.3.2017

5/5

David Kabelka

Autoškola, kterou mohu doporučit. Vedení pod zkušenými učiteli v příjemném prostředí.

Facebook, 23.3.2017

5/5

Elí Fraňková

Dobrý den, jsem ex navštěvovatelkou této autoškoly. Původně jsem si jí vybrala kvůli dobré dostupnosti od bydliště a následně i dobrých referencí. Musím říct, že nelituji. Do autoškoly jsem vždy chodila s úsměvem a radostí, co nového mě dneska čeká. Hlavní díky a úcta patří úžasnému Zdeňkovi Ťápalovi, který nebyl jen můj učitel autoškoly, ale i člověk, od kterého se naučíte mnohé i po stránce lidské. Jeho přístup mě dokázal motivovat a cítila jsem na sobě po každé jízdě velký posun. Věřil mi a já se díky tomu v autě vždycky cítila uvolněně a nebála se. Dával mi rady, které se mi hodí jako řidičce do daších a dalších let. Vybíral místa, která byla vždycky rozmanitá a naučila jsem se reagovat v různých situacích. Většina lidí tvrdí, že jim autoškola nic nepřinesla, já můžu tvrdit opak. Díky Zdeňkovi pro mě byla autoškola velkým přínosem a radostí a odnesla jsem si neuvěřitelně moc zkušeností. A zamilovala si řízení. Tudíž pokud váháte, určitě zvolte tuto autoškolu! Odnesete si víc, než-li jen řidičák v ruce <3 V autě zažijete spoustu legrace, hodiny teorie nejsou jen vštěpování informací do hlavy, ale zejména praktické rady, no a v neposlední řadě nemohu zapomenout na super přístup Všech ostatních a hlavně úsměv paní Kořínkové, kdykoliv jsem čekala na jízdu. Ještě stále váháte, kterou autoškolu si zvolit? ! :)

Facebook, 23.3.2017

5/5

Denisa De Nisa

Od zacatku do konce naprosto profesionalni pristup, ochota, flexibilita a serioznost. Vyssi cena za kurzy se zcela jiste vyplati, stoji to za to! Jezdila jsem kurz na B s Alešem a vyborne jsme si sedli, byl v pohode a trpelivy, vysvetlil vse potrebne. Perfektni priprava a podpora i od sefa pana Korinka. Vse jsme zvladli ani ne za 2 mesice a to pracuji kazdy den do vecera. Velmi jsem ocenila moznost vikendovych jizd. Rozhodne doporucim vsem. Diky celemu tymu a vsem zakum preji hodne stesti!

Facebook, 10.3.2017

5/5

Tom Rychtera

Skvělá autoškola, všem mohu jen doporučit!!! Nečekáte pořád na termíny, jako jinde, ale vše na sebe rychle navazuje.A opravdu naučí!!!

Facebook, 10.3.2017

5/5

Janeta Jagerová

V této autoškole byla většina mít kamarádů,a vždy jen chaválili. Tak jsem sem šla také a plná spokojenost. Učitelé na jízdy (já měla Aleše)klidní,milý,naučí a hlavně vyjdou vztříc. Vedení jsou milionový lidi ! Jestli chcete mít rychle autoškolu a umět řídit tak jedině zde !

Facebook, 12.1.2017

5/5

Charles Schulz

Přeji hezký den všem. Pokud tápete, stejně jako kdysi já, do jaké autoškoly se přihlásit, Autoškolu Dejvice Vám vřele doporučuji. I já jsem se do ní přihlásila na doporučení a nelitovala jsem. Dělala jsem si řidičák na skupinu B a jezdila jsem s Alešem, se kterým jsem byla moc spokojená-vždy byl velmi přátelský, usměvavý, trpělivý, ochotně mi vše vysvětloval, abych všemu plně porozuměla a na jízdy s ním jsem se vždy těšila. Nesnažil se ze mě udělat jen řidiče, který prostě pojede po silnici a bude respektovat pravidla provozu, ale hlavně řidiče, který bude připravený jednat v jakékoli situaci, bude umět předvídat jednání ostatních a reagovat na ně.Jízdy jsem měla dvakrát do týdne, což mohu jen doporučit, protože díky tomu jsem nevyšla ze cviku a to, co jsem se naučila předešlou lekci jsem hned další lekci mohla za čerstva využít, dokud jsem to měla v živé paměti. Časovou flexibilitu instruktorů vidím jako velké plus, díky čemuž můžete každou jízdu pozorovat, jak se zlepšujete. Věřím, že při jízdě dvakrát do měsíce bych zlepšení téměř nezaznamenala. Díky četnosti jízd jsem zvládla řidičák za dva měsíce, ale hlavně jsem opravdu připravená do dnešního provozu a nebudu se bát sednout za volant. Mé díky patří všem v této autoškole, od Aleše po pana a paní Kořínkovi a další instruktory, protože všichni jsou tam velmi přátelští, mají k Vám lidský přístup, ve všem Vám vyjdou vstříc, podporují Vás a mají radost z Vašich úspěchů. Určitě nebudete litovat, pokud se přihlásíte právě sem. :-) Martina Díky Autoškole Kořínek, zažehne ve Vás plamínek, stanete se profi-řidičem, s instruktory Evou, Zdeňkem a Alešem. Bavit Vás bude každá výcviková jízda, úsměv a podpora jsou jejich gesta jistá. Naučí Vás tu všechno, co musíte znát, radím Vám u Autoškoly Kořínek se do řízení dát. Skvěle Vám poradí i s výběrem auta, nezáleží na tom, zda jsi kluk nebo holka. Na každou lekci se budete těšit, na silnicích Vás už nic nebude děsit. Ostatní řidiče strčíte do rukávu, Autoškola Kořínek má tu správnou šťávu. :-) Velké díky.

Facebook, 11.12.2016

5/5

Lucie Zasmetova

Chtela bych moc podekovat vsem z Autoskoly Dejvice za profesionalni a zaroven velmi pratelsky pristup. Diky Alesovi, ktery byl muj instruktor jsem zvladla testy i jizdy napoprve. Casove mi vzdy vysli vstric, takze mohu opravdu jen doporucit. Za me ma autoskola za jedna! Lucka

Facebook, 9.12.2016

5/5

Marek Lustyk Dočekal

Autoškolu Dejvice jsem si zvolil, protože jsem to neměl daleko. Překonal jsem i mírně vyšší cenu a musím říct, že jsem si zvolil skvěle. Přístup je profesionální, přednášky pochopitelné a jízdy dost komplexní. Musím moc poděkovat svému instruktorovi Zdendovi Ťápalovi, se kterým mě jízdy moc bavily a vždy jsem se do autoškoly těšil. I na moje otázky mi vždycky dokázal odpovědět a situace, co jsem nechápal vysvětlit. Děkuji i panu Kořínkovi, který mě radil jak uspět u zkoušek - testy i jízdy zvladnuty na poprvé! Všem vřele doporučuji.

Facebook, 8.12.2016

5/5

Matyáš Pšenička

Parádní podnik s ještě lepšími lidmi. Dělal jsem si u nich motorku i osobní automobil a to konkrétně se Zdendou. Skvělej přístup, vždy jsme se dohodli na nejlepším čase jízdy, což pro mě jako studenta hraje velkou roli. Jízdy probíhají většinou po dvouhodinovkách, což z jinak 4 měsíčního procesu udělá 2 měsíce, za který ty papíry prostě dostanete :). Bčko se jezdí s rozumně vybaveným renaultem. ANO, dá se sehnat levnější autoškola, ale je to jen a pouze ten komfort a čas o který se levnější volbou ochudíte. Za mě 10/10

Facebook, 11.11.2016

5/5

Veronika Šimková

Vstřícnost, pohoda, profesionalita - to charakterizuje Autoškolu Dejvice a takhle si myslím, že by to mělo vypadat. Tato autoškola může jít příkladem ostatním. Jsem ráda, že jsem ji absolvovala.

Facebook, 16.10.2016

5/5

Teraza Hlaváčková

V autoskole jsem delala ridicak na motorku s Alesem a rozhodne nelituji! Perfektni osobni pristup, na kazdou jizdu jsem se vylozene tesila�. Myslim, ze me do zacatku hodne naucil a na zkousky jsem byla dobre pripravena

Facebook, 24.8.2016

5/5

Nana Julíčková

Autoškolu Dejvice můžu jen a jen doporučit. Dělala jsem řidičák na motorku a jízdy jsem měla s Alešem, jehož přístup byl naprosto skvělý. Vše dokázal vysvětlit ukázat, na všem s ním byla velice příjemná a rychlá domluva. Na závěrečné zkoušky mě skvěle připravil. Nikdy před tím jsem na motorce neseděla a mám pocit, že mě do začátku hodně naučil. Pokud se chcete naučit ovládat motorku nebo se jen zlepšit, určitě využijte služeb Autoškoly Dejvice. Jana

Facebook, 18.7.2016

5/5

Marci Štefaňáková

Všem vám vřele tuto autoškolu doporučuji. Všichni jsou zde maximálně profesionální a vstřícní, tým je krásně sehraný a domluva naprosto pohodová. Dělala jsem Áčko, vše mají krásně připravené a vyřešené - vlastní cvičiště i jízdy po Praze a mimo Prahu, kvalitní motorky se supr ovládáním a k tomu parádní instruktory. Jezdila jsem s Alešem Jánským, zkušeným a zodpovědným instruktorem. Krom toho, že skvěle poradí, ukáže a pomůže, má velmi klidný a trpělivý přístup, což bylo pro mě jako úplného moto začátečníka naprosto fantastické! Na jízdy i cvičák jsem se vždycky těšila a díky celkovému pohodovému naladění jsem také vše zdárně zvládla. Kdo se toužíte opravdu naučit řídit a ovládat motorku a taky se zbavit nejistoty a strachu při jízdě na ní, tahle autoškola je skvělá volba!

Facebook, 20.6.2016

5/5

Magdalena Malinová

Tuto autoškolu velice ráda doporučím! Skvělý, férový přístup. Velmi příjemní lidé. Kdykoliv, cokoliv potřebujete, jsou vám ochotni poradit a pomoct. Ještě jednou chci poděkovat mému instruktorovi Zdendovi Ťápalovi, který měl se mnou vždycky trpělivost, vše mě dobře naučil a ještě s ním byla sranda. Další dík patří panu Kořínkovi, který nás u zkoušek podpořil a dal nám mnoho velice užitečných rad, jak při zkoušce obstát.

Facebook, 22.5.2016

5/5

David Viranyi

V této autoškole je baví co dělají, takže můžete čekat vysokou profesionalitu ale i přijemný lidský přistup. Na zkoušky mé připravili tak že jsem prospěl na poprvé.

Facebook, 14.4.2016

5/5

Denisa Brajerová

Chtěla bych moc poděkovat Autoškole Dejvice za profesionální přípravu na závěrečné zkoušky, které jsem zvládla na první pokus. Největší DÍK patří instruktorovi Zdendovi Ťápalovi, který na mě byl na každé hodině moc hodný, trpělivý, milý a vše mi krásně vysvětlil. Přesvědčil mě, že se není vůbec čeho bát. Autoškolu Dejvice vřele doporučuji!!! Ještě jednou moc děkuji

Facebook, 10.3.2016

5/5

Petra Plzáková

Měla jsem skvělého instruktora, nikdo na mne s ničím nespěchal :-) Mohu doporučit!

Facebook, 22.2.2016

5/5

Kery Korobko

Měl jsem expres kurz, a to bylo fakt skvěle, po třech tydnech jsem už uplně automatický motal hlavou a použival blinkery. "Sensej" Zdeněk je krasný učitel a na každou jízdu jsem šel jako bych s kamáradem do baru. Zkoušky jsem se udělal z prvního pokusu. Všem doporučuju.

Facebook, 21.2.2016

5/5

Dominik Havelka

Autoškolu jsem úspěšně dokončil ve Autoškola Dejvice. Byl jsem příjemně překvapen, jak profesionálně a skvěle se ke mně chovali. Autoškola je většinou stresová záležitost, ale tady proběhlo všechno plynule a v klidu. Instruktora jsem měl pana Aleše Janského, který mne v krátkém čase naučil dobře jezdit. A na poslední jízdu jsem jel s panem vedoucím Kořínkem. Byl jsem s nimi nesmírně spokojen. Struktura praktického ježdění byla super. Autoškolu mohu doporučit.

Facebook, 6.2.2016

5/5

Jana Berušková

V autoškole byla příjemná atmosféra. Líbil se mi velmi individuální přístup ke každému klientovi. Mým instruktorem byl Aleš Janský a byla jsem velmi spokojená. Byl vždy klidný a vše mě naučil. Zkoušky jsem nakonec zvládla na první poku

Facebook, 1.10.2015

5/5

Jan Lumík

V Autoškole Dejvice jsem si nedávno dodělával papíry na silnou motorku a lze říct, že od dávného absolvování zkoušek na auto už tak vysoká kvalita výuky i zázemí jen a jen stoupla. S managementem není problém se na čemkoli domluvit a instruktor Aleš Jánský je kapitolou sám pro sebe - chlap s tak pevnými nervy a čistou hlavou by klidně mohl dělat pilota dopravního letadla, ale adepti mohou být jen rádi, že bude dělat instruktora právě jim. O výhodách kombinace výuky v Praze a zkoušek v Roztokách snad ani není třeba se rozepisovat. Nezbývá než poděkovat a všem doporučit.

Facebook, 1.10.2015

5/5

Anna Zavagulis

Jsem moc spokojená s Autoškolou Dejvice, mohu jen říct to nejlepší. Jezdila jsem se s Alešem Janským a Panem Kořínkem a oba byli škvělí, všechno mi vysvětlili a pomohli. Doporučuji všem!

Facebook, 19.9.2015

5/5

Miroslav Mareš

Mohu tuto autoškolu jen doporučit. Jízdy s instruktorem Alešem Janským (v referencích s překlepem Jánský) byly v přátelském duchu, domlouvání jízd a ostatních hodin přípravy probíhalo skvěle. Nic nebyl problém. Celý tým AŠ Dejvice je skvělý. Závěrečné zkoušky jsem zvládl hned na první pokus. 100% spokojenost.

Facebook, 20.8.2015

5/5

Michal Šarbort

Pohodový přístup se kterým se dělá vše lépe

Facebook, 11.8.2015

5/5

Dominik Hodan

Díky za přípravu na závěrečné zkoušky, které se podařilo zdolat na první pokus! Díky všem v autoškole, zejména mému instruktorovi Mirkovi, který nejen, že mě naučil řídit jak to jen za tu relativně krátkou dobu jde, ale také přidával cenné rady do budoucnosti. Je opravdovým nadšencem do aut a jsem rád, že jsem byl jeho žákem. Autoškolu Dejvice mohu jedině doporučit!

Facebook, 1.8.2015

5/5

Michal Šmotek

Vřele doporučuji! Dělal jsem ŘP na skupinu A bez omezení a jelikož jsem neměl téměř vůbec žádné zkušenosti s jízdou na motorce, měl jsem před ní respekt. Instruktor Aleš byl ale skvělý, všechno mi vysvětlil, při jízdách byl vždy klidný a měl spoustu cvičení, rad a tipů jak jízdu co nejlíp zvládnout !

Facebook, 9.7.2015

5/5

Radek Shedias Šedivý

Dělal jsem si papíry na motorku. Musím pochválit zejména přístup a ochotu dohodnout čas i v nestandartní termín. Cenné rady a přátelská atmosféra na všech hodinách. Upřímně jsem se vždycky těšil až si zase půjdu zajezdit. Děkuji

Facebook, 30.6.2015

5/5

Marek MV

Robil som si Vodicak na motorku a musim povedat, ze pristup a rady, ktore som dostal boli/su na vysokej urovni. Nadmieru spokojny. Priprava bola super . Instruktor Ales Jansky mi pomohol vyladit jazdne vlastnosti a ziskat potrebnu davku sebaistoty v rusnych prazskych ulickach. Musim iba odporucit

Facebook, 18.6.2015

5/5

Ondřej Hamel

Dnes jsem autoškolu dokončil na první pokus a jsem velmi spokojený s kvalitou vyučování, která v tomto úspěchu hrála velkou roli. Teorie mně byla rychle a spolehlivě naučena a jízdy jsem si mohl víceméně sám určit. Pan Kořínek i instruktor Zdeněk Ťápal jsou spolehlivý a odvedli skvělou práci. Děkuji Vám moc!

Facebook, 11.6.2015

5/5

Ira Yushchenko

Děkují Autoškole Dejvice za čas trávený spolu! Škola nabízí nejlepší učitele, které jsi vůbec můžeš představit. ŽÁDNÝ STRES a neporozumění! Auta jsou v dobrem stavu a velmi vhodné pro jízdu v Praze. Všechny maličkosti, jako jsou pozdrav ředitele, přátelský úsměv paní majitelky a dobré rady učitele, dohromady tvoří skvělou atmosféru pro učení a pak dávají jistotu při jízdě na silnici. Neváhejte se a přihlaste se na kurzy hned! Hodně šesti!

Facebook, 30.4.2015

5/5

Boris Steinbauer

Velice kvalitní výuka. K tomu velmi příjemný přístup a skvĕlá komunikace. Doporučuji.

Facebook, 23.4.2015

5/5

Krista Svobodová

Mě v autoškole Dejvice učil řídit Aleš Jánský, je to vynikající instruktor a prima člověk! Vřele doporučuji! =)

Facebook, 18.4.2015

5/5

Jan Pivec

Velmi milý a osobitý přístup instruktorů. Na kždou jízdu jsem se těšil již skoro od skončení té předchozí. Instruktor vám všechno vysvětlí a názorně předvede, takže zkoušky jsou pak celkem bez problému. Všem doporučuji

Facebook, 13.4.2015

5/5

Jan Polák

Super přistup a příjemní lidé

Facebook, 12.4.2015

5/5

Veronika Hrabětová Doubková

Mohu rici ze prijemnejsi autoskolu jsem dlouho nezazila. Pani majitelka ochotna, mila a prijemna , pan majitel velice vtipny ;-) Instruktor vse vysvetli a je prijemny.... Vsem mohu jen a jen doporucit. Dnes zavrseno zkouskou na rozsireni ridicaku na neomezenou motorku ;-)

Facebook, 10.4.2015

5/5

Veronika Petránová

Veronika Petranova - autoskolu mohu vrele doporucit. Mym instruktorem byl Zdenek Tapal, který mi umoznil zazit všechny mozne situace pražského provozu, pokud se mi něco nedarilo nikdy nekricel, vse trpelive a v klidu zopakova, vysvetlil. Hodiny tedy probhaly v pratelske atmosfere, casy jizd prizpusobil mym moznostem. Poslední jizda s panem Korinkem byla naprosto super a diky razantnimu zpusobu výuky, pro mne i velkym prinosem.

Facebook, 27.3.2015

5/5

Kuba Šíma

V autě sem seděl poprvé v autoškole. Časy jízd sem si více méně určoval sám, všechno bylo bez problému a žádnej stres. Velká spokojenost s přístupem pana Kořínka a instruktora Zdeňka Ťápala, který mě všechno naučil. Testy a závěrečný jízdy sem v pohodě zvládnul.

Facebook, 18.3.2015

5/5

Hermína Benešová

Super přístup i instruktoři, časy jízd si více méně určujete podle sebe, navíc můžete chodit i na teoretický hodiny, všechno úplně v klidu, žádnej stres. Můžu jedině doporučit!

Facebook, 27.12.2014

5/5

Jan Fredouch Klement

Můžu jenom vřele doporučit. Rozšiřoval jsem ŘP na skupinu A (moto bez omezení výkonu). Předchozí nulové zkušenosti s motorkou. Instruktora jsem měl Aleše Janského. Skvělý přístup k učení i ostatních věcí okolo motorky. Poradil s nákupem výbavy i ohledně budoucího stroje. Všechny jízdy podchycené a možná kontrola podle průkazky (oproti autoškole, kde jsem dělal před pár lety Béčko). Navíc možnost dělat zkoušky mimo Prahu (v Roztokách) je naprosto skvělá a zkoušky jsou zde více na pohodu.

Facebook, 24.10.2014

5/5

Karel Tejchman

Profi přístup, super lidi a hlavně no stres. Fakt super. Všem, kteří přemýšlí nad řidičákem vřele doporučuji.

Facebook, 14.6.2014

5/5

Anna Brožová

jen a jen doporučuji :)

Facebook, 14.6.2014